Algemene voorwaarden

1. Algemeen
De volgende algemene voorwaarden gelden voor alle bestellingen die door de klant (hierna aangeduid als “je”) worden geplaatst bij Very Mappy. Door gebruik te maken van www.verymappy.com en/of door een bestelling te plaatsen, accepteer je dat je bent gebonden aan de onderstaande voorwaarden. Zorg dat je de voorwaarden hebt gelezen en begrepen voordat je je bestelling plaatst.

Alleen personen van 18 jaar of ouder, die niet onder curatele staan, kunnen een bestelling plaatsen. We behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving aan jou. De versie van de algemene voorwaarden die geldt voor jouw bestelling is de versie die te vinden is op www.verymappy.com ten tijde van de plaatsing van je bestelling.

2. Betaling en verzending
Levering vindt plaats op basis van vooruitbetaling via iDEAL, creditcardbetaling of overschrijving op onze Triodos Rekening NL69TRIO0197957269 SWIFT/BIC: TRIONL2U ten name van Very Mappy in Haarlem, onder vermelding van het ordernummer. Zonder ordernummer kan je bestelling niet worden verwerkt. Is er binnen 7 dagen geen betaling ontvangen, dan wordt de bestelling door ons geannuleerd.

Very Mappy gebruikt voor verzending de gegevens zoals opgegeven door de klant. Very Mappy is niet aansprakelijk voor foutief ingevoerde gegevens en het daardoor niet arriveren van de bestelling. In geval van niet arriveren door andere oorzaken, bijvoorbeeld fouten bij  PostNL  zijn wij daar (conform de wet “Kopen op Afstand”) voor aansprakelijk.  Uiteraard zullen wij er in eerste instantie alles aan doen om eventueel zoekgeraakte poststukken te achterhalen, maar mocht dit niet mogelijk zijn, zult u door ons schadeloos worden gesteld.

3. Retourneren
Je hebt het recht artikelen binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, te retourneren conform de wet “kopen op afstand”. Je dient ons daarvan vooraf via e-mail op de hoogte te stellen. De producten kunnen in de originele verpakking “retour afzender” worden geretourneerd. Indien geen originele verpakking meer beschikbaar is, zijn de verzendkosten voor retournering voor de klant.  Producten dienen ongebruikt en in originele verpakking bij ons te worden aangeboden. De retourbetaling vindt zo spoedig mogelijk na ontvangst plaats, uiterlijk binnen twee weken.

4.  Privacy
Very Mappy respecteert de privacy van al haar klanten. Bij het bestellen worden er een aantal gegevens van je gevraagd. De persoonlijke informatie die je ons verschaft wordt uiterst vertrouwelijk behandeld. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om je bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen en worden onder geen enkele voorwaarde aan derden overgedragen.

5.  Recht
Op al onze producten, teksten en voorwaarden is het Nederlands Recht van toepassing.

6. Bedrijfsinformatie
Very Mappy
Raadhuisplein 19
2023 MA Haarlem

info@verymappy.com
+31 (0)85 2500929

Kamer Van Koophandel: 62965778
BTW: NL855031979B01
IBAN: NL69TRIO0197957269
SWIFT/BIC: TRIONL2U